Aanbieding wijn Verlopen
Aanbieding wijn Sponsoring
wijnreizen Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnreizen
wijnblog Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnblog
Wild Rock Elevation Sauvignon Blanc

Prijs per fles: € 9,60

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 57,60

LEES MEER ..


Wild Rock Sauvignon Blanc


Wild Rock Pania Chardonnay

Prijs per fles: € 13,20

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 79,20

LEES MEER ..


Wild Rock Chardonnay Pania


Wild Rock

wijngaard Hawkes Bay Nieuw-Zeeland

Wild Rock Wine Company maakt onderscheidende wijnen uit de beste wijngebieden in New Zealand. Wild Rock’s slogan is: kwaliteitswijngaarden, duurzame wijnbouw, getalenteerde medewerkers en alles in de meest ongerepte omgeving op aarde. Het Wilde Rock wijnmakersteam bestaat voor het belangrijkste deel uit mensen van het gerenomeerde wijnhuis Craggy Range zoals Steve Smith, Rod Easthope and Adrian Baker.

Wild Rock Sauvignon Blanc 2018 wit (€ 9,60)

6 fl.: € 57,60
Herkomst:
Wild Rock Wine Company, Wairau Valley, Marlborough, Nieuw–Zeeland
Druivenras:
Sauvignon Blanc
Alcohol:
13%
Vinificatie:
De Sauvignon Blanc worden bij optimale rijpheid machinaal geoogst. Alle druiven worden ontsteeld, geperst en gevinifieerd in grote RVS vaten op gecontroleerde temperatuur. Na een korte lagering van 3 maanden gaat de jonge wijn op fles.
Geur/smaak:
De wijn is bleek geel van kleur en heeft een licht groene weerschijn. In de neus zijn geuren van limoen, passievrucht en degroene geur van basilicum te herkennen. De smaak is fris met een hint van perzik, Granny Smith en citrus. Een milddroge afdronk maakt deze wijn compleet.
Wijn & Spijs:
Als aperitief, bij schaal en schelpdieren, maar ook bij zachte geitenkazen.

Wild Rock Chardonnay Pania 2014 wit (€ 13,20)

6 fl.: € 79,20
Herkomst:
Wild Rock Wine Company, Hawke’s Bay, Nieuw–Zeeland
Druivenras:
Chardonnay
Alcohol:
13,0%
Vinificatie:
De druiven voor deze chardonnay worden voor 85% handmatig geoogst. De vin ificatie vindt plaats in Franse eiken vaten, waarvan 10% nieuw. Vervolgens ondergaat de jonge wijn 9 maanden houtrijping.
Geur/smaak:
De kleur van de wijn is bleek geel en het bouquet heeft aantrekkelijke impressies van perzik, abrikoos en een hint van citrusbloesem. De smaak is zacht en complex met een toets van vanille en de frisse citrustonen geven de wijn een verfijnde afdronk.
Wijn & Spijs:
Combineert goed met visgerechten en wit vlees.
Weetje:
De wijn heeft de naam van Pania meegekregen. Pania was een zeemeermin die voorkwam in een legende van de Maori. In de stad Napier in Hawke’s Bay staat het bronzen standbeeld van "Pania on the Reef", één van de top toeristische attracties van New Zeeland.