Clubwijn Sponsorinitiatief

Welkom bij Wijnhuis Prinschenhof

Schenk in en .... schenk aan!

Clubwijn is onze website voor het sponsoren van verenigingen en organisaties. Een website voor het bestellen van wijn voor particulieren en horeca waarbij op de achtergrond individuen, verenigingen en organisaties meeprofiteren.

Iedereen kan een activiteit, vereniging of organisatie voorstellen die wij financieel zullen ondersteunen door een deel van de omzet beschikbaar te stellen.
Welkom bij Wijnhuis Prinschenhof

Wijnhuis Prinschenhof

Clubwijn is een onderdeel van Wijnhuis Prinschenhof in IJmuiden. Wij zijn in 2003 gestart met de verkoop van wijn via Internet. Inmiddels mogen wij een grote schare particulieren en (horeca)bedrijven tot onze vaste afnemers rekenen. Dit aantal groeit nog elke dag.

Marktconforme prijzen

Wij importeren niet zelf maar kiezen uit lekkere wijnen die we aanbieden tegen marktconforme prijzen. In de loop van die jaren is ons assortiment geworden tot wat het nu is, betaalbare wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit aansprekende gebieden. Veel van deze wijnen worden in restaurants geschonken.

Kwaliteit en passie

De meeste van de wijnhuizen zijn door ons bezocht zodat we zeker weten dat de eigenaren, vaak net als wij familiebedrijven, zich ook met ziel en zaligheid op hun passie, heerlijke wijn maken met oog voor de omgeving, storten.

Met oog voor de maatschappij

Naast de kwaliteit van de wijn gaat onze bijzondere aandacht uit naar wijnbedrijven die zich open opstellen voor de maatschappij door zich in te zetten voor het milieu, het personeel, de omgeving of goede doelen.

Iets voor uw vereniging of organisatie?

Wij van Wijnhuis Prinschenhof zetten ons vervolgens ook graag in voor individuen, verenigingen en organisaties door deze financieel een handje te helpen. Iedereen kan een vereniging of organisatie voorstellen die wij financieel zullen ondersteunen door een deel van de omzet beschikbaar te stellen.

U hoeft hier verder niets voor te doen anders dan uw leden, (facebook)vrienden en bekenden (18+) te informeren over dit initiatief, ondermeer via uw eigen website en door gebruik te maken van uw eigen pagina op clubwijn.

Hoe actiever u hierin bent, des te hoger zal uiteraard het sponsorbedrag zijn. Wij nemen natuurlijk de orderafhandeling en de verzending van de wijn voor onze rekening.

Met een relatief kleine inspanning echter kan onze bijdrage nog verder worden verhoogd. Zo kunt u 10% van het totale orderbedrag vrij besteden in onze winkel (voor kantine, festiviteiten of verkoop) als u de wijn komt afhalen.

De voordelen op een rij:

Goede betaalbare kwaliteit
Diverse prijs-niveau‘s
Marktconforme prijzen
Geen of weinig extra inspanning voor u
Overzichtelijke rapportage van de opbrengst
Afhalen in de winkel mogelijk
Periodieke uitbetaling.

Contact

Graag informeren wij u verder over onze ondersteuning.

Bel ons (0623269000) of zoek contact via email (info@prinschenhof.nl) of via onze contactpagina