Piqueras  , Wijnhuis Prinschenhof

Piqueras

Losada  , Wijnhuis Prinschenhof

Losada

Martin Codax , Wijnhuis Prinschenhof

Martin Codax

Sedosa , Wijnhuis Prinschenhof

Sedosa

Ramon Roqueta  , Wijnhuis Prinschenhof

Ramon Roqueta

Synera , Wijnhuis Prinschenhof

Synera

Lafou , Wijnhuis Prinschenhof

Lafou

El Perdiguero , Wijnhuis Prinschenhof

El Perdiguero

Finca Museum , Wijnhuis Prinschenhof

Finca Museum

Cervoles  , Wijnhuis Prinschenhof

Cervoles

Casa de la Ermita , Wijnhuis Prinschenhof

Casa de la Ermita

Campo q , Wijnhuis Prinschenhof

Campo q

Conde de Caralt , Wijnhuis Prinschenhof

Conde de Caralt

Raventos , Wijnhuis Prinschenhof

Raventos

Abadal , Wijnhuis Prinschenhof

Abadal

Candelilla , Wijnhuis Prinschenhof

Candelilla

Martin Codax , Wijnhuis Prinschenhof

Martin Codax

Prado Rey  , Wijnhuis Prinschenhof

Prado Rey

Baron de Ley , Wijnhuis Prinschenhof

Baron de Ley

Bodegas Valdemar  , Wijnhuis Prinschenhof

Bodegas Valdemar

Velo , Wijnhuis Prinschenhof

Velo

Valdemoreda del Mundo , Wijnhuis Prinschenhof

Valdemoreda del Mundo

Alvaro Palacios , Wijnhuis Prinschenhof

Alvaro Palacios

Bodegas Veracruz , Wijnhuis Prinschenhof

Bodegas Veracruz

Jaro , Wijnhuis Prinschenhof

Jaro

Hoya de Cadenas Vicente Gandia , Wijnhuis Prinschenhof

Hoya de Cadenas Vicente Gandia

Marques del Turia , Wijnhuis Prinschenhof

Marques del Turia

Marques de Chive , Wijnhuis Prinschenhof

Marques de Chive

Vicente Gandia , Wijnhuis Prinschenhof

Vicente Gandia

Joaquin Rebolledo , Wijnhuis Prinschenhof

Joaquin RebolledoOp zoek naar een aanbieder van Spaanse wijn?

Ben je op zoek naar een aanbieder van een goede en lekkere fles Spaanse wijn? Zoek dan niet verder! Bij ClubWijn ben je aan het juiste adres. In heel Spanje wordt er onwijs veel wijn geproduceerd; ze staat dan ook op de derde plek van de grootste wijnproducerende landen ter wereld! In Spanje vindt u maar liefst 1,1 miljoen hectare aan wijngaarden en ze produceren 37 miljoen hectoliter wijn per jaar. Van het noorden tot aan het zuiden en van het oosten tot aan het westen; iedere streek kent zijn of haar eigen karakteristieken, en dit proef je ook in de diverse wijnen terug. Bij ClubWijn vind je in het assortiment dan ook veel variatie aan Spaanse wijnen aan!

Spaanse wijn van goede kwaliteit

Wij van ClubWijn hebben de afgelopen 15 jaar ons assortiment weten te vormen zoals ze nu is. Dit door veel rond te kijken, te reizen én te proeven. Met recht durven we te stellen daarom echt kennis te hebben van ons product. Zo ook over het assortiment aan Spaanse wijn. Spanje staat natuurlijk bekend om haar fantastische klimaat. Niet voor niets is het zo'n populair vakantieland onder de Nederlanders. Met haar vele zonuren, aangename temperatuur en de niet al te koude nachten maakt dat de bodem in Spanje doorgaans heel vruchtbaar is. Dit bevordert de smaak van Spaanse wijn enorm. Wat dacht je van de wijnen van wijnhuis Joaquin Rebolledo? Dit wijnhuis bevindt zich in de regio Galicië en creëren flessen van diverse stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een goede fles wit, die zich uitstekend laat serveren bij schaal- en schelpdieren. Ben je meer een liefhebber van rood? Dan kies je natuurlijk voor deze variant, die heerlijk smaakt bij bijvoorbeeld geitenkaas en pastasalades.

De druivenrassen van Spanje

Spanje verbouwd vele diverse soorten druiven. Er bestaan een aantal internationale variëteiten, maar op deze na zijn alle druiven inheems. De drie belangrijkste druiven voor Spanje zijn de 'airén', de tempranillo en de grenache. In de regio La Mancha vind je voornamelijk de airén. Deze druif overleeft het met gemak in deze hete regio. Sterker nog: ze lijkt er van te genieten! Want de wijn die ze oplevert is helder en makkelijk drinkbaar. De druif heeft een smaak van citrusfruit, groene appel en bloemetjes. Een erg uitgesproken smaak dus! Een druif met een iets neutralere smaak is de tempranillo; deze wordt in heel Spanje verbouwd. Tot slot is er nog de grenache. Deze druifsoort wordt naast de tempranillo het meest verbouwd. Bestel je een flesje van deze soort? Dan krijg je een alcoholrijke, soepele en zwoele wijn. Wil je graag meer weten over een fles Spaanse wijn uit het ClubWijn assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze passie voor wijnen kunnen wij jou van alle informatie voorzien!

Spaanse wijn bestellen

Je kunt heel eenvoudig een fles Spaanse wijn bij ons bestellen. Wij kunnen deze thuis afleveren, of je kunt ze op zaterdagmiddag tussen 11.00 en 16.00 uur op komen halen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.WIJNHUIZEN per land