Cabriz  , Wijnhuis Prinschenhof

Cabriz

Quinta do Portal , Wijnhuis Prinschenhof

Quinta do Portal

Andresen Port , Wijnhuis Prinschenhof

Andresen Port

Taylor's Port , Wijnhuis Prinschenhof

Taylor’s Port

Croft , Wijnhuis Prinschenhof

Croft

Encontro , Wijnhuis Prinschenhof

Encontro

Quinta da Espiga , Wijnhuis Prinschenhof

Quinta da Espiga

Quinta das Setencostas , Wijnhuis Prinschenhof

Quinta das Setencostas

Casal Branco  , Wijnhuis Prinschenhof

Casal Branco

Genieten van Portugese wijn

Voor een heerlijke fles Portugese wijn ben je bij ClubWijn aan het juiste adres. Portugal staat bekend om haar diversiteit; zo ook op wijngebied. Zo beschikt Portugal over een veelzijdig klimaat; van een gematigd zeeklimaat met warme zomers en natte winters. Deze bodemsamenstelling zorgt ervoor dat er maar liefst ruim 200 bijzondere inheemse druivenrassen in Portugal groeien. Binnen het assortiment van ClubWijn vind je dan ook veel variëteit aan Portugese wijn aan! Of je nu een goede fles zoekt voor een heerlijk voorgerecht, of een aanvullende wijn voor bij het dessert; wij hebben voor ieder wat wils. Laat je verrassen!

De bekendste Portugese wijn

Zeggen we 'Portugese wijn', dan denk jij wellicht direct aan Port. Port is misschien wel de meest bekende wijnsoort in Portugals en speelt dan ook een grote rol in Portugal's wijngeschiedenis. Wist je bijvoorbeeld al dat Port is ontstaan om houdbaar te blijven op lange zeereizen? Dit speelde zich af in de 17e eeuw, anno nu is er aan populariteit van deze Portugese wijnsoort nog niets verloren gegaan. In het assortiment van ClubWijn vind je diverse soorten Port aan. Heerlijk om bijvoorbeeld te serveren bij diverse soorten kazen, zoete dessert of noten.

Passie voor wijnen

Bij ClubWijn hebben we een grote passie voor wijnen. Wij weten dan ook alles over ons product. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! In de afgelopen 15 jaar hebben we veel mogen rondkijken en proeven van diverse wijnen. Tijdens deze periode hebben we veel geleerd over ons assortiment. Naast dat we kennis hebben vergaard in de praktijk, hebben we ook een vinologenopleiding aan de wijnacademie gevolgd. Op basis van al deze kennis is ons diverse assortiment ontstaan met onder meer heerlijke Portugese wijnen. Wil je meer achtergrondinformatie over een specifieke Portugese wijn? Dan vertellen we je dit graag!

Heerlijke Portugese wijn bestellen

Kun jij niet wachten om zelf te proeven van een heerlijke fles Portugese wijn? Kijk dan gerust rond in ons assortiment en bestel heel eenvoudig een fles. Wij kunnen deze bij je thuis afleveren, maar je kunt hem ook ophalen op zaterdagen tussen 11.00 en 16.00 uur. Naast dat je bij ons wijn kunt kopen, kun je ook door ons gesponsord worden. Ben je van een goed doel, een vereniging of een individu die doet aan maatschappelijk verantwoorde activiteiten? Neem dan gerust contact op. Dit kan door ons te bellen op ons telefoonnummer 0623269000 of door ons een e-mail te sturen. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

WIJNHUIZEN per land