Aanbieding wijn Verlopen
Aanbieding wijn Sponsoring
wijnreizen Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnreizen
wijnblog Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnblog
Musar Jeune White Biologisch

Prijs per fles: € 15,99

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 95,94

LEES MEER ..

Chateau Musar White Biologisch

Prijs per fles: € 33,65

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 201,90

LEES MEER ..

Le Arack de Musar (0,5 l) Biologisch

Prijs per fles: € 37,70

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 226,20

LEES MEER ..

Musar Jeune Rose Biologisch

Prijs per fles: € 15,99

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 95,94

LEES MEER ..

Musar Jeune Red Biologisch

Prijs per fles: € 15,99

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 95,94

LEES MEER ..

Hochar Pere et fils Biologisch

Prijs per fles: € 20,15

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 120,90

LEES MEER ..

Chateau Musar Rood Biologisch

Prijs per fles: € 37,70

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 226,20

LEES MEER ..

Musar

Familie Hochar, Chateau Musar Libanon Bekaa Vallei

Chateau Musar wijn, Musar Jeune white, Musar Jeune Red, Musar Jeune Rose, Arack de Musar, Chateau Musar rood, Chateau Musar wit en rose, uit Libanon online bestellen. De wijnen van Chateau Musar worden tot dé wereldtop gerekend en ieder jaar weer raken toonaangevende chef–koks en sommeliers betoverd door de wijnen.

Ondanks de barre oorlogsomstandigheden in Libanon ging Chateau Musar onverstoorbaar door met wijn maken.

In 1984 riep wijnmagazine Decanter de toenmalige eigenaar van Chateau Musar, Serge Hochar, uit tot ’Man van het Jaar’. Hiermee werd Chateau Musar in één klap op de wereldkaart gezet.

De wijnen worden sindsdien tot dé wereldtop gerekend en ieder jaar weer raken toonaangevende chef–koks en sommeliers betoverd door de wijnen.

Musar Jeune White Biologisch 2016 wit (€ 15,99)

6 fl.: € 95,94
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Viognier, Vermentino & Chardonnay
Kleur:
Licht strogeel
Geur:
Open, een bloemige geur, ananas en peer, gedroogde abrikozen, rokerig, een vleugje groene kruiden, basilicum
Smaak:
Vol en mooi krachtig, zacht en smaakvol,mollig, iets mint, rijpe meloen, een hint van zoet, smakelijk bitter na
Temperatuur:
8–10°C
Wijn & Spijs:
Prima als aperitief, bij kip met groene kruiden, wiener schnitzel, zachte kazen

Chateau Musar White Biologisch 2008 wit (€ 33,65)

6 fl.: € 201,90
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
De wijn wordt gemaakt van inheems druivenrassen Obaideh en Merwah. Deze druivenrassen zijn verwant aan Chasselas, Chardonnay en Semillon. De bushvine techniek en de lage opbrengst werken positief uit op de kwaliteit.
Geur:
Citrus met honingnuances.
Smaak:
De stijl kan worden omschreven als droge Sauternes of een rijpe Grave.
Temperatuur:
Het beste is de wijn een aantal uren te decanteren en te serveren op keldertemperatuur, 15°C.
Wijn & Spijs:
Pâte’s (foie gras), vis en kruidige gerechten.

Le Arack de Musar (0,5 l) Biologisch wit (€ 37,70)

6 fl.: € 226,20
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Diverse
Kleur:
Helder doorschijnend
Geur:
Aroma’s van anijs en zwoele kruidigheid en mint
Smaak:
Een volle zachte smaak van anijs, mint en een lange kruidige afdronk
Temperatuur:
Kamertemperatuur of eventueel licht gekoeld
Wijn & Spijs:
Als digestief

Musar Jeune Rose Biologisch 2015 rosé (€ 15,99)

6 fl.: € 95,94
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Cinsault
Kleur:
Medium kersenroze
Geur:
Open en geurig, lichte kruidigheid, bloemen, rozen en frambozen, zacht en prettig
Smaak:
Volle en krachtige rosé, romig en soepel, absoluut niet streng, hint van zoet zelfs, krachtig, een opwekkend zuurtje na
Temperatuur:
8–10°C
Wijn & Spijs:
Een typische eetrosé, bij salades, gegrilde tonijn, kip of kalkoen, inktvis

Musar Jeune Red Biologisch 2014 rood (€ 15,99)

6 fl.: € 95,94
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Cinsault, Syrah & Cabernet Sauvignon
Kleur:
Medium kersenrood
Geur:
Verleidelijk, met het fruit mooi op de voorgrond, kersen en bosbessen, een vleugje mint, viooltjes, rokerig, heerlijk geurig.
Smaak:
Een soepele smaak, open en gemakkelijk, kersen, een zacht karakter, wel wat frisse zuren en sap, maar zonder harde tannines in de afdronk
Temperatuur:
16–18°C
Wijn & Spijs:
Kebab van lamsvlees, shoarma, salade met noten en stukjes rookspek

Hochar Pere et fils Biologisch 2013 rood (€ 20,15)

6 fl.: € 120,90
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Cinsault / Cabernet Sauvignon /Carignan
Kleur:
Helder granaatrood.
Geur:
Rijpe, zwoele kruidige geur met zoethout en Provençaalse kruiden en rijp fruit zoals zwarte bessen, aardbeien en frambozen en vijg .
Smaak:
De wijn is vol zwoel, zacht en gerijpt van smaak. Met verassende smaken zoals laurier, vanille van de hout rijping, rijp zondoorstoofd fruit; zwarte bessen, aardbeien, frambozen en een lange geraffineerde afdronk. Laat je verassen!
Temperatuur:
16–18 °C
Wijn & Spijs:
Kruidige mediterrane gerechten, lamsvlees, couscous,gerijpte koemelkkazen, klassieke stoofschotel & wildgerechten.

Chateau Musar Rood Biologisch 2010 rood (€ 37,70)

6 fl.: € 226,20
Herkomst:
Chateau Musar, Bekaa Vallei, Libanon
Druivenras:
Cabernet Sauvignon
Geur:
Open en krachtig, met een sterk gerijpt karakter, complex, rozemarijn, ceder, leer.
Smaak:
Een elegante smaak, open en gemakkelijk, aangenaam kersen, een toegankelijk karakter, zonder de hardheid van teveel tannines.
Temperatuur:
16–18 °C
Wijn & Spijs:
Gekruide, zuidelijke gerechten, rundvlees en lamsvlees van de grill. Canneloni gevuld met gebraiseerde ossenstaart en saus van eekhoorntjesbrood.