Aanbieding wijn Tijdelijk 10% korting
Aanbieding wijn Sponsoring
wijnreizen Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnreizen
wijnblog Clubwijn Wijnhuis Prinschenhof Wijnblog
LAROCHE L'Horizon Chenin Blanc

Prijs per fles: € 7,95

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 47,70

LEES MEER ..van €10,05 voor €7,95

Laroche Le Horizon Chenin Blanc


LAROCHE 'Ami Simon Chenin Blanc

Prijs per fles: € 12,25

te bestellen
per 6 flessen

6 fl.: € 73,50

LEES MEER ..van €15,25 voor €12,25

Laroche Le Ami Chenin Blanc


Laroche Zuid–Afrika

LAROCHE wijn Zuid-Afrika Frankrijk en Chili

De dynamische visie en innovaties van Michel Laroche leveren al sinds 1850 juweeltjes op, als zijn Chablis wijnen, de wijnen uit de Pays d’Oc van het landgoed Mas la Chevalière sinds 1995 en vanaf 2001 de avontuurlijke wijnen uit Chili van het estate Punto Alto. Zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen in bijzondere wijnlanden met authentieke druivensoorten bracht hem naar Zuid–Afrika.

Historie en toekomst kwamen in 2005 samen toen Michel Laroche de mogelijkheid kreeg het landgoed l’Avenir te verwerven. Het wijngoed omvat 70 ha, waarvan 55 ha wijngaarden en kon een jaar later worden uitgebreid met 48 ha waarvan 20 ha aangrenzende wijngaarden in Stellenbosch. Door de diversiteit van de grondsoorten gecombineerd met de koele zeewind worden hier druiven van uitzonderlijke kwaliteit en concentratie geproduceerd.

Eén van de meest kenmerkende eigenschappen van de Zuid–Afrikaanse wijnbouw is het prachtige zonnige klimaat. De temperatuur van de warme Kaapzon echter wordt sterk beïnvloed door de koele zeewind van de Atlantische en Indische Oceaan, waarvan het water door de invloed van de zuidpool niet warmer wordt dan 16 graden. Gecombineerd met het vakmanschap van Laroche heeft dat geresulteerd in wijnen van onmiskenbare klasse onder de naam Laroche L’Avenir. Wijnen waarin men de rijke aroma’s uit de natuur, de geestdrift en het avontuur van Zuid–Afrika terug proeft.

Zie ook Laroche Chili.
Zie ook Laroche Chablis.
Zie ook Laroche Frankrijk.

van €10,05 voor €7,95

Laroche Le Horizon Chenin Blanc 2015 wit (€ 7,95)

6 fl.: € 47,70
Herkomst:
LAROCHE, landgoed l’Avenir, Stellenbosch, Zuid–Afrika
Druivenras:
Chenin Blanc
Geur & Smaak:
Deze frisse licht strogele wijn heeft een opvallend rijk bouquet van rozen, een aantrekkelijke knisperende vriendelijke droge smaak, met overwegend citruselementen, is goed in evenwicht en heeft een uitnodigende ronde afdronk.
Wijn & Spijs:
Een perfect aperitief en/of huiswijn. Lekker bij schaal– en schelpdieren, gepocheerde/gestoomde vis, sushi’s, maaltijdsalades en ook als allemansvriend bij de barbecue.
van €15,25 voor €12,25

Laroche Le Ami Chenin Blanc 14/15 wit (€ 12,25)

6 fl.: € 73,50
Herkomst:
LAROCHE, landgoed l’Avenir, Stellenbosch, Zuid–Afrika
Druivenras:
Pinotage
Geur & Smaak:
Strogele heldere wijn, afkomstig van een van de oudste wijngaarden van Zuid–Afrika. Rijke elegante droge volle smaak met tropisch fruit, milde zuren en een complete afdronk.
Wijn & Spijs:
Deze elegante Chenin Blanc laat zich goed combineren met gegrilde vis en groentes en/of gevogelte.